Tagarbejde Udføres i Horsens, Vejle og omegn

Et tag udsættes for meget slid hvert år. Det hårde og omskiftelige danske vejr stiller store krav til taget, og derfor er det vigtigt med løbende vedligeholdelse og eventuel udskiftning i tide.

 

Hos Tømrerfirmaet Morten Michaelsen ApS har vi stor erfaring med tagarbejde, og vi kan give dig dit pæne og tætte tag tilbage eller sørge for et helt nyt. 

 

Alle typer tag

Der findes mange forskellige tagtyper i Danmark, og alsidighed er derfor en nødvendighed for at kunne udføre alle former for tagarbejde.

 

Den alsidighed har vi gennem mange år oparbejdet, hvorfor vi er i stand til at renovere, udskifte eller lægge tag, uanset om det er tagpap, tegl, skifer eller en anden type tag. Kort sagt kan vi udføre alt tagarbejde.

 

Efterisolering af tag

Ved større renoveringer eller udskiftning til nyt tag er der i dag krav om at foretage efterisolering, hvis ikke taget i forvejen lever op til de skærpede krav til tagisolering.

 

Den efterisolering kan vi sørge for, og selvom det gør tagrenoveringen eller det nye tag en smule dyrere, så er det samtidig en god investering. Efterisoleringen er med til at give et bedre indeklima og reducere dine varmeudgifter i fremtiden.

 

Skal vi hjælpe dig med dit næste tagarbejde?

Du skal være velkommen til, at kontakte os på telefon 24 23 56 30 ellerTagarbejdemorten@m-michaelsen.dk Vi har adresse i Uldum, mellem Horsens og Vejle.


Vi kan også være behjælpelige med bad & køkken, døre & vinduer, nybyg, ombygninger & tilbygninger

Tømrerfirmaet Morten Michaelsen - Din tømrer der laver tømrerarbejde,  tilbygning, nyt tag og meget mere
Ribevej 9 | 7171 Uldum | CVR: 31934028 | Telefon: 24 23 56 30 | E-mail: morten@m-michaelsen.dk