Ombygning og Tilbygning i Horsens, Vejle og omegn

Hos Tømrerfirmaet Morten Michaelsen ApS i Uldum mellem Vejle og Horsens, har vi stor erfaring med ombygning og tilbygning for både private og erhverv. Så skal du/I have renoveret eller udvidet, er vi jeres kompetente samarbejdspartner.

 

Vi kan stå for alle slags ombygninger og tilbygninger i både total-, hoved- og fagentreprise, hvor du er garanteret et professionelt kvalitetsresultat.

 

Ombygning

Der kan være flere grunde til at ønske sig en ombygning. Det kan være, stuen har stået uberørt gennem 30 år og derfor ikke passer ret godt til resten af det renoverede hus. Det kan også være, at børneflokken har fået et nyt medlem, så ét værelse skal blive til to.

 

Uanset hvad jeres behov for ombygning er, om det er flytning af en væg eller totalrenovering af store dele af boligen, så kan vi udføre præcis den ombygning, som matcher dine/jeres behov og ønsker.

 

Vi har blandt andet stor erfaring med køkken og bad, og med at lægge nyt tag, indsætte døre og vinduer samt hjælpe med nybyg. Vi har mange tilfredse kunder i Horsens og Vejle

 

Tilbygning

Mangler du/I et sted, hvor I indendørs kan nyde de lidt køligere aftener og se børnene løbe rundt på græsplænen og lege? Eller har I simpelthen brug for at udvide boligens kvadratmeter? Så er en tilbygning løsningen.

 

Vi har specialiseret os i tilbygninger i alle afskygninger, og ud fra dine/jeres ønsker kan vi opføre den tilbygning, der dækker jeres behov. Har I brug for råd eller vejledning, inden I lægger jer fast på, hvordan tilbygningen skal se ud, så yder vi også hellere end gerne det.


Specialister i ombygning og tilbygning

Som tømrerfirma, så er både ombygning og tilbygning, noget som vi har stor erfaring med. Vores referencer angående ombygning og eller tilbygning strækker sig over flere byer som Vejle, Horsens og Uldum. Vi begrænser os dog ikke kun hertil.


Vi ser frem til at høre fra jer. Kontakt os her

Tilbygning i Horsens, Vejle og omegn
Tømrerfirmaet Morten Michaelsen - Din tømrer der laver tømrerarbejde,  tilbygning, nyt tag og meget mere
Ribevej 9 | 7171 Uldum | CVR: 31934028                                              Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.