Nybyg udføres i Horsens, Vejle og omegn

Går du med planer om nybyg og har brug for et firma med ekspertisen til at føre dine drømme ud i livet, så kontakt Tømrerfirmaet Morten Michaelsen ApS. Vi opererer hovedsageligt i Vejle, Uldum, Horsens og omegn, men ser altid gerne på opgaver i nærheden.

 

Vi har kompetencerne og kapaciteten til stå for alle former for tømrerarbejde til nybyggeri for både private og erhverv.

 

Tømrerarbejde til nybyg i totalentreprise

Uanset om du skal have opført hus, carport, kontorbygning eller lade, så er byggestyringen afgørende for byggeriets succes. Derfor er det vigtigt at vælge det rette firma til at stå for total- eller hovedentreprisen så dit nybyg går som du forventer.

 

Vi har ekspertisen til at udføre alt fra de første skitser i idéfasen af dit nybyg til lægning af taget, og med vægt på et tæt samarbejde med dig som kunde, er vi et oplagt valg som total- eller hovedentreprenør. Vi sørger for et gennemtænkt nybyggeri, hvor såvel detaljer som helhed bliver udført i højeste kvalitet.

 

Stort og småt tømrerarbejde

Vores kundekreds tæller som nævnt både private og erhverv, som har vidt forskellige behov. Det stiller krav til alsidigheden, og det er netop en af vores store styrker.

 

Vi kan udføre alle typer af nybyg, og uanset om det er et nyt hus i hovedentreprise eller tømrerarbejde på en carport som underleverandør, så leverer vi altid samme høje kvalitet og gode service.

 

Vi ligger i Uldum mellem Vejle og Horsens og betjener derfra vores mange glade kunder. Vi giver dig altid gerne et godt og uforpligtende tilbud på nybyg.

 

Du kan også læse meget mere om vores tømrerfirma, og de former for opgave vi tilbyder indenfor eksempelvis tagarbejde og tilbygninger & ombygninger, døre & vinduer, køkken & bad

Tømrerfirmaet Morten Michaelsen - Din tømrer der laver tømrerarbejde,  tilbygning, nyt tag og meget mere
Ribevej 9 | 7171 Uldum | CVR: 31934028                                              Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.