Bad og  Køkken i Vejle, Horsens og omegn

Hænger skabslågerne, eller er dit køkken bare generelt slidt? Ligner klinkerne i dit bad noget, som var pænt i dine oldeforældres tid?

 

Der kan være mange grunde til at få renoveret køkken eller bad, men uanset hvad din grund er, så kan vi skaffe dig den løsning, du drømmer om.

 

Opgrader dit køkken

Afhængigt af forholdene i dit hjem er der et væld af muligheder, når dit nye drømmekøkken skal vælges og opsættes. Skal det være et samtalekøkken, skal der være spiseplads, og hvor mange skabe har du i det hele taget brug for i dit køkken?

 

Vi bistår gerne med rådgivning omkring dine muligheder i forhold til dit nye køkken, og når du har valgt, hvordan dit køkken skal se ud, så sørger vi for en kvalitetsopsætning og køkkenmontage, som du kan glæde dig over i mange år frem.

 

Få et bad som du elsker

I et badeværelse er det vigtigt at lægge vægt på både funktionalitet og æstetik. Hvilken skabsløsning vil passe ind i dit badeværelse? Er hylder mere velegnede end overskabe?

Trods alt bruger vi vores bad hver dag og omgivelserne omkring dit bad er derfor vigtige. 

Tag os med på råd og lad os sammen finde ud af, hvordan vi får indrettet dit badeværelse ud fra de ønsker og behov, du har til dit nye bad.


Skal vi ordne dit nye bad eller køkken?

Hvis du bor i Uldum, Vejle, Horsens eller omegn, så er vi din håndværker. Kontakt os gerne på telefon

Køkken & bad Horsens, Vejle, Uldum

24 23 56 30 eller skriv en mail til morten@m-michaelsen.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig. 

Tømrerfirmaet Morten Michaelsen - Din tømrer der laver tømrerarbejde,  tilbygning, nyt tag og meget mere
Ribevej 9 | 7171 Uldum | CVR: 31934028                                              Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.