Om Tømrerfirmaet - Din lokale tømrer

Tømrer beliggende mellem Horsens og Vejle

Tømrerfirmaet Morten Michaelsen ApS er en mindre tømrer-virksomhed, beliggende ved Uldum mellem Horsens og Vejle. Tømrer-firmaet er relativt nystartet, men med godt gang i hjulene.
 

Vi udfører alle former for tømrer og snedkeropgaverDin tømrer i Horsens og Vejle

Kvaliteten er i højsædet, når vi udfører tømrerarbejde og vi ønsker at imødekomme dine ønsker - store som små - så du får det du drømmer om.

Vi har fokus på dialog og kommunikation gennem hele processen, da det giver tryghed, at der hele tiden er klare aftaler, både for Dig som kunde og os som håndværker.

 

Vores tømrer kan skabe nye rammer

Når din bolig eller virksomhed har brug for nye rammer, eller de gamle skal friskes op, står vi klar med rådgivning, projektering og dygtige håndværkere, der gør dine ideer til virkelighed. 
Det kan være alt fra en mindre reparation, almen vedligehold, til tanken om nye kvadratmeter. Uanset opgavens størrelse vil vores tømrer løse opgaven, med faglig stolthed og kundetilfredshed i højsædet.


Brug for Totalentrprise?

Vi udfører også totalentreprise i samarbejde med dygtige underentreprenører, det betyder at vi tager os af alt lige fra første streg på tegningen til aflevering af nøglen.

 

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde; døre og vinduer, køkken og bad, nybyg, ombygning & tilbygning, tagarbejde, og benyt vores galleri til at se hvad vi har lavet for vores tilfreds kunder i Horsens, Vejle og omegn.

 

Uanset om det er ombygning, nybyg, reparationer eller montageopgaver vil vi levere et godt resultat

Tømrerfirmaet Morten Michaelsen - Din tømrer der laver tømrerarbejde,  tilbygning, nyt tag og meget mere
Ribevej 9 | 7171 Uldum | CVR: 31934028                                              Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.